Homepage    |     ALG. VOORWAARDEN    |     CONTACT         winkelkarretje ()


inspiratie_214

Nvt Spanje
Zarro,Vermut, Ecológico, BIO Nvt

Zarro wordt gemaakt door Bodegas Sanviver, eigendom van de gebroeders Muñecas. Het bedrijf is de grootste producent van vermouth in de regio Madrid. Vermouth is nu in de mode, maar hier in Spanje werd al in de Romeinse tijd een drank gemaakt die we nu ook vermouth zouden noemen. De vermouths van Zarro worden dan ook gemaakt volgens zeer oude familierecepten, die overgegaan zijn van generatie op generatie. Het bedrijf geldt als zeer innovatief, en is steeds bezig met het vernieuwen van de vermouths, om ze aan te passen aan de vraag naar dit bijzondere product. Zo is het bedrijf als eerste gekomen met een volledig biologische vermouth, dus gemaakt op basis van uitsluitende biologische producten, niet alleen de basiswijn, maar ook alle toevoegingen, in de vorm van kruiden en specerijen. Ook heeft het ‘Reserva’ en ‘Gran Reserva’ vermouths ontwikkeld, op basis van een langere rijping op eikenhouten vaten. Daarmee is het bedrijf een producent van zeer hoogstaande en complexe vermouths, die niet alleen als aperitief kunnen worden gedronken, maar ook als maaltijdbegeleider.

PROEFNOTITIE
Fraaie, gerijpte, licht roodbruine kleur. Intense, kruidige geur, vanille, koffie, kaneel, sinaasappel, volle, stevige smaak, grapefruit, licht zoet, met de verkwikkende bitters die kenmkerkend zijn voor een mooie vermouth.

Een vermouth die geschikt is als begeleider van mooie rundvleeskroketten of gekruide kipvleugeltjes, maar ook met gerechten uit de Aziatische keuken, voor met Thaise gerechten.
STREEK: Madrid
INHOUD: 75 cl
VERPAKKING: 6

Recent bekeken
Copyright © 2010 wijnkoperij-vantetering.nl. Alle rechten voorbehouden.